Hecmar

Dakterrastegel showroom en showtuin

Naast een grote indoor showroom van 200 m2 beschikken wij over een showtuin van 600 m2. Hiermee behoren onze showroom en showtuin tot de grootste en meest uitgebreide in Zuid Holland! Zo kunt u in een natuurlijke omgeving een indruk krijgen van de verschillende vloeren.


ASSORTIMENT EN PRIJZEN

Het uitgebreide assortiment omvat vele verschillende merken en materialen voor dakterras, balkon en tuin zoals:

- Keramische tegels
- Kunstgras tegels
- Houtcomposiet tegels
- Bamboo terrasplanken
- Houtcomposiet terrasplanken

De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en de terrasplanken in verschillende lengtes tot wel 6 meter. Prijzen liggen tussen 65,- euro en 130,- euro per m2

De tegels en terrasplanken zijn direct uit voorraad leverbaar en worden door het gehele land bezorgd door onze transporteur. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over de levering of het vervoer van lange terrasplanken of tegels. Ook het plaatsen van de vloeren is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.


MEER INFORMATIE

In onze showroom en showtuin adviseren onze deskundige medewerkers u graag over de mogelijkheden, oplossingen en de laatste trends op het gebied van dakterras en balkon. Heeft u voor uw bezoek al een vraag aan één van onze medewerkers, kunt u deze ook stellen via onderstaand contactformulier of via het telefoonnummer 0174 – 247501.

CONTACTFORMULIER

Heeft u een vraag of wilt u advies? Laat een bericht achter en wij nemen contact met u op.


Dakterrastegel.nl
Gantellaan 14-A
2681 LE Monster

E info@dakterrastegel.nl

OPENINGSTIJDEN SHOWROOM EN SHOWTUIN

Maandag t/m vrijdag
7.00 – 18.00

Zaterdag
7.30 – 15.30

Zondag
gesloten